ΥΛΙΚΑ:
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΟΤΚΑ (700 ml)
6 ΛΕΜΟΝΙΑ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΙ
500 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
550 γρ. ΝΕΡΟ
Εκτέλεση:
Κόβω τα φλούδια των λεμονιών-μόνο το κίτρινο μέρος τους,και τα ρίχνω σε γυάλα,μαζί με τη βότκα.Βάζω τη γυάλα στο ψυγείο για 15 μέρες περίπου (να έχει γίνει κίτρινη η βότκα).Μετά τις 15 μέρες,βάζω σε μπωλ τη ζάχαρη και το νερό,σε θερμοκρασία δωματίου κι ανακατεύω,με ξύλινη κουτάλα,για 10 λεπτά περίπου,να λιώσει η ζάχαρη.Σουρώνω τη βότκα κι ενώνω με το σιρόπι.Βάζω το ποτό σε μπουκάλια και διατηρώ στο ψυγειο.Πίνεται παγωμένο!!!!